Haluatko löytää upean feminiinin seksuaalivoimasi & kokea syvempää ja laajempaa nautintoa? 

Koe henkilökohtainen transformaatio omassa nautinnossasi!

5-6 kuukauden yksilöllinen transformaatiomatka, jossa on 10 yksilövalmennus-sessiota (yleensä online) sopii sinulle, jos:

 • Olet liikaa päässä ja haluat elää vahvemmin kehossa ja sydämessäsi
 • Haluat parempaa seksiä, nautintoa ja orgasmeja
 • Haluat lisää itsevarmuutta, joka tulee sisältä ulos syventyneen itsetuntemuksen, hyväksynnän ja arvostuksen kautta
 • Oot työstänyt itseesi jo PALJON, mutta seksuaalisuudessa on vielä integroitavaa
 • Oot valmis rakastumaan itseesi radikaalisti!
Valmennuksen aikana olen rakastunut itseeni syvästi uudelleen. Olen oivaltanut avullasi miten arvokas, upea ja naisellinen nainen olenkaan. Pääsin ilmentämään naiseuden koko spektriä, mitä kautta ovat löytyneet myös omat rajat ja keinot niiden asettamiselle ja pitämiselle. Ennen valmennuksen edes tajunnut, että niitä minulla käytännössä ei juuri tietyissä asioissa edes ollut. Koen olevani herkempi ja pehmeämpi ja sitä kautta myös vahvempi kuin koskaan ennen.

" Nautin seksistä enemmän kuin koskaan ja myös keholliset tuntemukset ovat muuttuneet! En edes tiennyt, että olin vielä jarrutellut oman kumppanini kanssa oman seksuaalisuuteni näyttämistä, nyt en tee enää sitäkään!! En usko, että nauttisin näin paljon ilman tätä valmennusta! Kiitos! ♡

Annoin itselleni luvan edetä omassa tahdissani! Siitä kokemastani syyllisyydestä sain luopua kokonaan! Se on tuonut vapautta, itsevarmuutta ja lisännyt oman seksuaalisuuteni hyväksyntää. Läsnäolosi oli mieletöntä, kiitos!

Palautit myös mun ajatuksenjuoksun aina sopivasti, kun oli harhautunut liian kauas aiheen ääreltä :D Sain keskittyä vain omiin tuntemuksiini ja tunsin miten sain kannattelua. Olet ensimmäinen valmentaja/ystävä, joka on luonut tällaisen tunteen!" - Sonja 43 v.

Sinä olet jo tehnyt pitkää matkaa omalla henkisen kasvun polullasi. Olet opiskellut ja työstänyt omia blokkeja, tunnelukkoja, haitallisia uskomuksia, käynyt kursseja, lukenut kirjoja...Jotain kuitenkin vielä puuttuu, eikä elämäsi heijasta ulkoisesti sitä, minkä tiedät ja tunnet olevan mahdollista.

Sinulla on kaipuu löytää tasaveroinen, syvä ja tasapainoinen kumppanuussuhde ja tässä kohtaa haluat opetella täyttämään omat tarpeesi, tuntemaan itsesi ja oma nautintosi syvemmin, jotta se mahdollistuu. 

Miltä kuulostaa:

 • Miltä kuulostaa se, että elämässäsi kauneusrutiinina on oma nautintoharjoitus, jossa kytkeydyt omaan kehoosi, tunteisiin ja seksuaalisuuteesi säännöllisesti. Olet ravittu nautinnossasi syvätasolta ja tunnet oman kehosi ja nautintosi. Tällöin et myöskään tyydy yhtään vähempään!
 • Haluatko yhdistyä omaan yoniisi ja seksuaalisuuteesi ja tulla tästä voimasta käsin ihmissuhteisiin?

Videossa kerron omasta matkastani ja Omista seksuaalivoimasi - yksilövalmennuksesta!

Maksuton kartoitus

 • Kartoituksessa saat selkeyttä, mitä todella haluat ja tarvitset ja onko tämä valmennus sinulle paras tässä kohtaa
 • Saat valmentajan näkemystä omaan tilanteeseesi
 • 60 min Kartoitus on maksuton, mutta vastaa etukäteen kysymyksiin, kun buukkaat ajan!

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennus kulkee johdonmukaisesti ja intuitiivisesti, huomioiden sinun lähtöpisteesi, kuunnellen ja katsoen tarpeitasi, energioitasi ja mahdollisuuksia tässä hetkessä.

Valmennus sisältää livesessioiden (online) lisäksi kotona tehtäviä hengitys- ja nautintoharjoituksia. Kun sanot kyllä valmennukselle, sitoudut tekemään myös omalla ajallasi harjoituksia. 

Tämä matka tehdään itse, mutta valmentajana toimin rinnallasi ohjaten, tukien, reflektoiden ja pitää turvallista tilaa kohdata itseäsi yhä syvemmin ja laajemmin. Käsittelemme paljon valmennushetkessä nousevia tunteita ja asioita - painotus tulee tilanteesi pohjalta.

Olet toki itse vastuussa omasta kasvustasi ja matkastasi, siitä kuinka sitoudut tähän prosessiin, tavoitteeseesi ja harjoitteisiin. Sinun elämässäsi (ja kalenterissasi) on myös aikaa ja tilaa omalle nautinnolle ja seksuaalivoiman vahvistamiselle. Ja jos ei vielä ole, haluat sitä tehdä sinne juuri nyt!

Valmennustilanteissa kannustit olemaan aina siinä hetkessä juuri sitä mitä olin. Sen salliminen ja hetkeen sekä tunteeseen antautuminen oli minulle kaikkein merkittävintä. Ilmensin paljon vihaa, jonka vapautuminen oli siihen tutustuttua hyvin nautinnollista, seksuaalista ja jopa eroottista. Valmennuksessa erityisen merkittävää oli tulla nähdyksi vihaisena ja syvän vihan vallassa. Kuulostaa varmaan vähän tyhmältä, mutta en ennen tiennyt tällaisen olevan normaalia tai saati, että on ihan ok olla vihainen ja näyttää se. Vihan kautta purkautui paljon surua ja häpeää ja tämä on tuonut arkeeni syvää rauhaa sekä itsevarmuutta. Valmennuksessa vihanpurusta tuli rutiininomaista ja olen jatkanut sen purkamista säännöllisesti. Rakastan itsessäni nykyään myös sitä Crazy Bitch muijaa joka on ihan vit***i liikaa. Nyt pyrin olemaan vihainen silloin kun olen siinä hetkessä vihainen. Olen huomannut lisäksi kun on vihainen tai sen sanoittaa, vihaisuuden kesto myös vähenee.- LP

Valmennuksessa puramme jopa tuhansia vuosia meissä olleita ohjelmointeja, liittyen seksuaalisuuteen, rakkauteen ja intiimiyyteen. Ne eivät purkaannu vain puhumalla, antamalla neuvoja, tietoa tai kannustamalla. 

Ne purkaantuvat, kun tietoisuuden tilamme muuttuu ja pääsemme kehoomme - ja tämä transformatiivinen valmennus tekee tilaa sille aina uudelleen. Sillä syvempi muutos tässä asiassa ei tapahdu mielen tasolla (korteksissa) vaan vaatii syvemmälle menemistä itseemme (limbiseen sekä primitiiviseen osaamme), hermoston uudelleen koodausta sekä ymmärrystä energioiden vaikutuksesta. 

Liian moni tyytyy liian vähään, koska oikea ymmärrys ja työkalut puuttuvat! Uskon, että meillä jokaisella on mahdollisuus kokea syvää, ekstaattista nautintoa ja intiimiä yhteyttä, kun löydämme oikean tien ja sanomme KYLLÄ itsellemme!

YONI-KIVI -VALMENNUS

Olen omalla matkallani ja asiakkaideni kanssa käyttänyt paljon yoni-kiveä, joka on Taoilaisuudessa aikoinaan käytetty yoniin eli vaginaan asetettava kivi, joka vahvistaa yhteyttämme omaan seksuaalisuuteemme, kehoomme ja sydämeemme.

Sen avulla voit lisätä tunneherkkyyttäsi yonin alueella, parantaa orgasmejasi, parantaa monia lantion alueen vaivoja sekä puhdistaa vanhoja energioita kehostasi. Yoni-kiven avulla vahvistat myös omia rajojasi, täten et lähde enää miellyttämään kumppaniasi. Yoni-kiviharjoittelua voi verrata joogaan, jota teemme voimaantuaksemme seksuaalisuudessa.

Olen erikoistunut myös yoni-kivi -valmentajaksi ja yhdistän sitä mielelläni valmennukseen. Kivi ei kuitenkaan ole välttämätön valmennukseen osallistumiselle, voimme katsoa yhdessä tilanteen mukaan palveleeko sen käyttö kokonaisuutta ja tavoitteitasi! 

Valmennuksen hinta

Yksilövalmennus on sijoitus itseesi ja syvemmän tason muutokseen. Se sisältää:

 •  10 x 1,5 h online (tai live) sessiota / 5-6 kuukauden aikana, jossa saat ohjausta, kannattelua, tietoa ja transformaatiota
 • Sinulle räätälöidyt harjoitukset väliajalle
 • Etätuki matkan jakamiseen esim .whatsapilla tai sähköpostilla

Hinta tälle kokonaisuudelle on 300€/ kk sis. alv 24 %.


" Olen niin kiitollinen sinulle kaikesta avustasi ja kannattelusta. Miten sitä onkin koko elämänsä ohittanut oman kehonsa tarpeet. Nyt tuntuu siltä, että paras on vielä edessäpäin. Mitä paremmin tutustun omaan kehooni ja nautintooni, sitä valmiimpi olen sitten sille sopivalle kumppanille. Tämä on aivan mullistava ajatus, oman nautinnon omistaminen ja kumppanin valitseminen siitä käsin.

Valmennuksen kautta ymmärsin entistä syvemmin, että minussa on jo kaikki mitä tarvitsen voidakseni elää täysipainoista ja antoisaa elämää. Kasvattajan roolin transformoiminen oli huikea kokemus, ja toi uudenlaista varmuutta ja turvallisuuden tunne sisälläni vahvistui. Valmennus oli eheyttävää sekä voimaannuttavaa.

Osaat pitää tilaa ja kannatella hienosti läpi vaikeidenkin kokemusten.

Nina 52v.

" Omista seksuaalivoimasi - valmennuksen avulla olen avautunut rakasteluun nopeammin ja sain loistavia vinkkejä ja varmistuksia omille aiemmille oivalluksilleni. 

Valmennuksen myötä turvallisuuden, hidastamisen tunne on tuonut rakasteluun voimaa myös kumppanini puolelta ja olen osannut selittää paremmin mitä haluan. Harjoitukset olivat todella voimakkaita ja hyviä, vaikka siirryin aina seuraaviin asioihin valmennuksen jälkeen, niin ne kuitenkin jäivät elämään kehossani. Eli vaikutus säilyi ja prosessi eteni, vaikka ihmiselämässä tein jo aivan muita asioita! 

Koin henkilökohtaisen yhteyden Heidiin voimakkaana, turvallisena ja luottamuksellisena. Tunsin, että hyväksyt minut juuri sellaisena kuin olen. Aivan ehdottomasti suosittelen valmennusta!" - Sonja

Maksuton kartoitus

 • Kartoituksessa saat selkeyttä, mitä todella haluat ja tarvitset ja onko tämä valmennus sinulle paras tässä kohtaa
 • Saat valmentajan näkemystä omaan tilanteeseesi
 • 60 min kartoitus on maksuton, mutta vastaa etukäteen kysymyksiin, kun buukkaat ajan!