Moikka! Lämpimästi tervetuloa sivuilleni, ihanaa, että olet löytänyt tänne!

Minun voimaantumismatkani alkoi henkisestä heräämisestä vuonna 20o9, joka mullisti elämäni täysin. Olin elänyt melko tavallista elämää aiemmin. Lapsuuteni on ollut melko turvallinen, toki kaikenlaista mahtuu jokaisen elämänpolulle. Oma haasteeni oli ollut se, että olin koittanut ulkoisesti etsiä onnellisuutta elämässäni: oli se sitten parisuhde, työ, oma ulkonäkö tai koti. Kun saavutin tavoitteen, en silti ollut tyytyväinen. Henkisen heräämisen myötä tajusin, että kaikki se, mitä etsin, olikin jo sisälläni. 

Olin innostunut terveydestä ja luonnonmukaisesta ravinnosta ja noihin aikoihin aloitin kirjoittaa (Quinoaa!) blogia, josta tuli yllättäen todella suosittu. Myöhemmin, kokosin ravinto-oppini kirjaksi "Uusi päivä". Se julkaistiin Viisas elämä -sarjassa vuonna 2012. 

Samana vuonna, kun kirjoitin kirjan syntyi myös esikoispoikani. Olin tavannut henkisen heräämisen myötä sielunkumppanin ja korkeista flow-tiloista tulin nopeasti pudotuksella alas, kun raskaus ja varsinkaan synnytys ei mennyt ihan nappiin. Se rikkoi minut monella tasolla ja vauvavuodet veivät mehuja myös parisuhteessa. Silti koitimme tehdä parhaamme, kehittyä ja opimmekin paljon. Löysin tässä suhteessa oman feminiinisen energiani ja herkkyyteni äärelle, sen osan, joka oli ollut piilossa pitkään. 

Tulin tutuksi sisäisen lapseni kanssa tässä suhteessa ja toki myös biologinen äitiys herätti minussa vahvasti äitienergian. Opin syleilemään kaikkia tunteita ja puolia. En kuitenkaan tiennyt, että edessä olisi toisenlainen "henkinen herääminen", joka avaisi minua vielä lisää. 

Toisen lapseni, tyttäreni syntymän jälkeen vajaan parin vuoden päästä eteeni tuli itselleni yllättävä ja todella raskas avioero. Se sai minut näkemään itsessäni olevan pimeyden, epäkypsyyden, rumuuden. Se sai minut näkemään, missä vielä olin ulkoistanut voimaa kumppanilleni. Se sokaisi silmäni näyttäessään, missä en vielä rakastanut itseäni. Se vei minut todella syvälle. 

Matka viimeiset 6 vuotta on ollut rakastaa itseäni. Niitä pimeimpiä puolia, joita emme todellakaan ole tottuneet rakastamaan. Kun ymmärsin tämän, että mennessäni pimeyteen ja antamalla sille osalle valoa ja rakkautta, pääsen korkeammalle valoon - ja nautintoon, matka on muuttunut jännemmäksi ja antoisammaksi vuosi vuodelta!

Olen löytänyt itsestäni kehollistumisen myötä ihan uuden seksuaalisuuden ja nautinnon tason. Olen avannut sisäisen villinaisen ja puolia, jotka olivat olleet alikäytössä tai tukahdetettuna. Oma syväluotaava koulutus vuosina 2020-2021 Layla Martinin love, sex and relationship coach (+ yoni egg coach) oli itselle syvä kehollistumisen vuosi. Lisäksi olen ollut vuosia tantran parissa. 

Autan naisia avautumaan omaan feminiiniinsä ja olemuspuoliin, jotka vielä ovat supussa. Ottaa voima itsellensä sen sijaan, että sitä ulkoistaa kumppanille. Oma nautintoharjoitus ja tilan tekeminen (keholliselle) tunnetyölle on se transmissio, jota tällä hetkellä sieluni haluaa välittää! Tätä matkaa et tule katumaan <3. Kun puhdistamme vanhaa ja vahvistumme nautinnon värähtelyssä, elämäämme tulee runsautta - joka tasolla!


Koulutus ja kokemus

Rakkaus, seksuaalisuus ja parisuhdevalmentaja (ja yoni-kivivalmentaja) by Layla Martin 2021

Enneagrammivalmentaja 2018

Naisten sydänpiirien initiaattori - ja verkkovalmennus syntyi 2017

Intuitiivinen energiahoitaja 2015

Naiseuden voima - sivuston perustus 2014

Esikoiskirja Uusi päivä 2012

Ayurvedahoitaja 2009

Tradenomi vuonna 2007

Media-assistentti vuonna 2002Videolla kerron omasta voimaantumispolustani sekä Omista seksuaalivoimasi - yksilövalmennuksesta!