Retriitti

Retriitti

Retriitti on täynnä, liity varasijalle: heidikuu@gmail.com

Kuvaus

Tämä retriitti on omistettu pyhälle feminiinille, jossa naisen villi, herkkä, aito ja väkevä voima tulee nähdyksi ja vahvistetuksi. Luvassa on tunteiden virtaavuutta, kehoyhteyttä, sydänyhteyttä ja olemisen taikaa feminiinissä voimassamme. Retriitti sisältää piirityöskentelyä, tunnetyöskentelyä, kehollisen yhteyden vahvistamista, nautintoharjoituksia, tanssia, saunaa ja yhdessä oloa kauniissa luonnossa Nokian Tottijärven Lepoparkissa.

Tämä on sinulle joka kuulet kutsun mennä itseesi syvemmälle intiimiyyteen, villiyteen, herkkyyteen ja uuteen paikkaan hermostossasi. Haluun kohdata sydäntasolla itsesi myös vaikeampien tunteiden kanssa sekä toisten naisten kanssa ja tulla näkyväksi myös seksuaalisuuteen liittyvien haasteiden ja halujen kanssa.

Retriitillä olet turvassa olemaan oma itsesi ja saat tutkailla itseäsi monipuolisesti yhteydessä toisten kanssa. Harjoitukset ovat sydäntä, kehoa, tunteita ja nautintoa aktivoivia. Olet tehnyt jonkin verran tunnetyöskentelyä ja terapeuttista työskentelyä ennen retriitille tuloa.

Hintaan kuuluu ohjelma, yhteismajoitus 7 hengen huoneessa yläkerrassa sekä ravitsevat ruoat retriitin ajan. 

Aikataulu

Retriitti alkaa pe 11.8 klo 16 ja päättyy su 13.8. klo 16.

Hinta

Retriitin kokonaishinta on 390€ sis alv 24%. Voit maksaa retriitin myös kahdessa erässä.

Tämä toimii omana kokonaisuutena ja jos haluat jatkaa teeman äärellä, Orgastinen nainen 3 kk ryhmävalmennus aloittaa 28.8, johon saat erikoishinnan - 20% retriitille osallistuessasi. Voit päättää tämän myöhemmin.

Kysele ihmeessä, jos kaipaat lisätietoa tai haluat maksun kahdessa erässä: heidikuu@gmail.com

Teen myös oman whatsapp / Telegram ryhmän retriitille osallistujille etukäteen, niin voidaan lämmitellä ja fiilistellä yhdessä ennen retriittiä! ❤️ Tämä on huikea kokonaiskokemus!


Palautteita aiemmalta retriitiltä (josta on jo useampi vuosi, tämä uusi paljon päivitetty versio!): 

Heidi on niin vahvasti läsnä tässä hetkessä ja luo lempeydellään niin turvallisen ja rakkaudentäyteisen ilmapiirin, että hiljaisemmankin ihmisen on helppo avautua kipeistäkin aiheista. Heidi näyttää itse mallia, kuinka heittäydytään ja antaudutaan sydämen vietäväksi peloista tai häpeästä huolimatta. Retriitillä voimaantuu ja tuntee itsensä ainutlaatuiseksi ja arvokkaaksi naiseksi - Minsku
Viikonloppu on ollut ihan uskomaton matka teidän naisten kanssa! Olen kiitollinen, kun tämä järjestyi. Olen todellakin osallistumassa uudelleen! Sinä olet todellinen nainen ja elät niin itsellesi! Kiitos!! - Osallistuja
Tämä retriitti on näyttänyt ja opettanut minulle niin paljon asioita, jotka olin unohtanut tai kieltänyt. Ensisijassa itseni. Kiitos, kiitos, kiitos. Nyt olen vapaa. Rakastan. Olen - Viivi