Naisen Pyhä viha ja seksuaalivoima

-Pimeä feminiini retriitti 16-18.8. Nokia

Kuvaus

Naisen viha ja seksuaalivoima ovat olleet tabuja kulttuurissamme pitkään. Olemme oppineet supistamaan nämä puolet itsessämme, kokemaan niistä häpeää ja muokkautumaan yhteiskuntaamme sopivaan lokeroon esittämään kilttiä ja kunnollista naista. Tämä on saanut feminiinin elämänenergiamme kuihtumaan. Ei ihme, että koemme uupumista, stressiä, emmekä saa koko potentiaaliamme käyttöön.

Kannamme sisällämme kehossamme vihaa tästä naiseutemme voiman pienentämisestä ja itsemme hylkäämisestä. Kannamme kipua miehiin liittyen. Meillä on erilaisia haavoja ja traumoja, niin henkilökohtaisia kuin kollektiviisia, niin omasta elämästämme kuin sukupolvien takaa.

Missioni on luoda tiloja pyhän ja villin feminiinin todelliselle ilmaisuvoimalle ja autenttiselle yhteydelle. Tällä retriitillä luomme pyhän tilan ilmaista ja liikuttaa vihaa, surua ja mitä vain kehossa olevia tunteita ensisijassa kehollisten menetelmien, harjoitusten tanssin ja piirityön avulla. Emme varsinaisesti sukella traumoihimme, vaan annamme sen tulla näkyväksi kehollisesti, mikä tässä hetkessä, läsnäolossa haluaa tulla.

Vihan vastapainona retriitillä luodaan tiloja nautinnon herättämiselle kehossa. Voiko vihan transformoida nautinnoksi? Kokemukseni on, että kyllä - se on samaa elämänenergiaa. Mitä enemmän tukahdutamme sisällämme vihaa, emme pääse myöskään nautintoon. Mitä vahvemmin sallimme itsemme tuntea mitä vaan (vaikeitakin tunteita) sitä vahvemmin meillä avautuu tunnelin toinen pää: nautinto ja jopa ekstaasi. Lisäksi tämä hoitaa hermostoamme, kun sallimme nautinnon energian vahvistua meissä ja antaa itsemme tulla senkin kanssa näkyväksi.

Retriitillä olet turvassa olemaan oma itsesi (saat olla ns. liikaa tai liian vähän) ja saat tutkailla itseäsi monipuolisesti yhteydessä toisten kanssa. Harjoitusten välissä on tilaa palautumiselle ja vapaalle olemiselle ja voit osallistua sen verran kuin haluat. Teemme myös sydänyhteyttä vahvistavia harjoituksia muiden naisten kanssa ja on mahdollista antaa ja saada myös lempeää, hoitavaa kosketusta.

Lisäys: Mukana retriitillä myös vartalomaalaus - leikkisä työpaja sopivassa kohdassa!

Kenelle?

Tämä retriitti on sinulle, joka olet jo tehnyt terapeuttista - ja tunnetyöskentelyä itsesi kanssa. Haluat päästä vahvempaan yhteyteen oman elämänenergiasi ja etenkin pimeän dark feminine energiasi: niin vihasi kuin nautintosi kanssa. Jos sinulla on isompia traumaattisia kokemuksia, joita et ole lainkaan käsitellyt, tämä ei ole sinulle. Jos et ole lainkaan kosketuksissa oman vihasi kanssa, tämä ei myöskään ole sinulle. Olet kohtalaisen tasapainossa itsesi ja elämäsi kanssa. Ole minuun yhteydessä, jos olet epävarma, onko tämä sinulle sopiva.

Retriitillä:

- Opettelet tulla näkyväksi turvassa niin vihasi, surusi, pelkosi, häpeän, rumuutesi, villiytesi, hulluutesi, leikkisyytesi kuin seksuaalisuutesi kanssa. Mitään ei pakoteta, vaan annetaan autenttisesti kaiken sen tapahtua, mikä palvelee sinua.

Ohjaana toimin minä, Heidi Emilia. Olen istunut naistenpiireissä vuodesta 2015 ja sisäistänyt, kuinka hoitavaa se on naiseudellemme.

Olen työstänyt omaa vihaani tietoisesti 7 vuoden ajan ja asiakastyössäni auttanut siinä muita muutaman vuoden ajan.

Olen holistinen rakkaus- ja seksuaalisuusvalmentaja ja auttanut asiakkaitani oman nautinnon transformoinnissa viimeisten vuosien ajan etenkin kehollisten menetelmien avulla.

Minulla on myös mukanani myös assistentti Maria, joka on Tantric life coach ja myös tantran jatkoluokan käynyt.

Paikka

Riihilahden vapaa-aika talo, Sorva, Nokia.

Etäisyys Nokian keskustasta on 10 km ja Tampereen juna-asemalta 25 km. 

Paikassa on päärakennus sekä aittoja yöpymiseen sekä rantasauna veden äärellä. Paikka ei ole mikään erityisen hieno vaan hieman alkukantainen, sisältäen kuitenkin peruspuitteet. Tärkeää on, että paikassa voi päästää ääntä vapaasti ja se sopii tämäntyyppiseen työskentelyyn. (Viime retriitillä meille tultiin valittamaan liian kovasta metelin pitämisestä, joten paikka meni sen vuoksi vaihtoon :))

Aikataulu

Retriitti alkaa pe 16.8 klo 16 ja päättyy su 18.8. klo 15.

Hinta

Retriitin kokonaishinta on 395€ sis alv 24%.

Hintaan kuuluu ohjelma, majoitus jaetussa 2-4 hlön aitassa ja 4 kpl ruoat (pe ilta, la päivä- ja ilta, su päivä) sekä aamupalat (la-su). Voit ottaa itse mukaan iltapalaa ja tarpeen mukaan välipaloja itsellesi.

Jos kaipaat yksityistä majoitusta, se on mahdollista 20€:n lisämaksusta, kun varaat paikkasi pian.

Saat laskun, kun minimimäärä osallistujia on ilmoittautunut.

Retriitti varmistuu 2 viikkoa ennen ja saat rahat takaisin, jos retriitti ei toteudu jostain syystä.

Peruutusmahdollisuutta ei (retriitin varmistumisen jälkeen) ole, mutta voit käyttää jo maksamasi rahat henkilökohtaiseen valmennukseeni tai kursseihini.

Kysele ihmeessä, jos kaipaat lisätietoa: heidikuu@gmail.com / 0443091828

Teen myös oman whatsapp / Telegram ryhmän retriitille osallistujille etukäteen, niin voidaan lämmitellä ja fiilistellä yhdessä ennen retriittiä! ❤️ Tämä on huikea kokonaiskokemus!


Palautteita viime vuoden Naisen nautinto ja voima - retriitiltä:

En oisi voinut kuvitella, kuinka ihana viikonloppu tämä on! Ilmapiiri on ollut rakastava, salliva ja rento. Kiitos, kun sain vapauttaa omaa dark feminiini - energiaa ja löytää itsestäni näitä ihania, villejä ja toisaalta myös herkkiä osia - Liisa
Todella merkityksellistä nähdä muita naisia ja heidän eri olemuspuoliaan ja samalla kyetä vapauttamaan omat villit, herkät, raivoisat ja viisaat piirteet. Kaikki tapahtui turvallisessa ja rennossa kannattelussa, mielettämiä sukelluksia näinkin lyhyessä ajassa. Paljon mitä sulatella liittyen naisena olemiseen, rajoihin, nautintoon, kumppaneihin, kehonkuvaan. Iso kiitos, sydän täynnä! - S.V
Heidi on huikean hyvä retriitin ohjaaja: osaa ohjata, johdatella, kannatella. Retriitti antoi paljon oppeja tulevaan ja monia asioita voi hyödyntää omassa elämässä! - Maisa S
Löysin uusia puolia itsestäni, pehmeämpiä puolia ja rohkeutta. Ylitin itseni, monta kertaa. - Jonna K
Kiitos!

Ilmoittaudu tästä mukaan! Saat laskun, kun minimimäärä on ilmoittautunut! Paikkoja on rajatusti.

Kuuntele uusin Ihmisyyden alkemian podcast, jossa kerron omasta matkastani feminiinin eheyttämisessä ja seksuaalivoiman löytämisessä

Kaksi ylintä kuvaa: Reija Vilmi