ORGASTINEN NAINEN

Ryhmävalmennus feminiiniseen seksuaalivoimaasi ajalla 28.8.-26.11.2023

Intiimi ja laadukas 3 kk kestävä ryhmävalmennus omassa nautinnossa vahvistumiseen!

ORGASTINEN NAINEN  -VALMENNUKSESSA

 • Pääset sisäistämään ja kehollistamaan nautintoa ja feminiinistä seksuaalisuutta mielekkäästi valmentajan opastuksella, ohjattujen harjoitusten muodossa sekä yhdessä ryhmän kanssa

 • Tulet näkyväksi ryhmässä omana itsenäsi omassa prosessissasi, pääset vapauttamaan pelkoja ja häpeää sekä hyväksymään ja rakastamaan itsesi vahvemmin

 • Luot uutta, rakastavaa yhteyttä yoniisi ja naisen kehoosi yoni-kiven ja muiden harjoitusten avulla

 • Ymmärrät paremmin naisen orgastisuuteen vaikuttavia asioita

 • Nostat tietoisuuteesi varjo-osia ja tunteita, jotka kaipaavat huomioitasi ja rakkautta, jotta voit nauttia vapaammin!

 • Saat paljon oppia ja ymmärrystä, työkaluja ja harjoituksia voimaantumiseen sekä parantumiseen seksuaalisuudessa

 • Opit kannattelemaan itseäsi, lisäämään sisäistä turvaa ja maadoitusta

 • Opit omistamaan seksuaalivoimasi ja tulemaan OMAVARAISEKSI sekä MAGNEETTISEMMAKSI naiseksi!

 • Saat tukea sekä ryhmässä että valmentajalta henkilökohtaisesti omassa prosessissasi koko kurssin ajan

 • Saat kurssin ja harjoitukset itsellesi lopullisesti käyttöösi (ei vain kurssin ajan)

Kun sitoudut kurssille ja tähän työhön, sinulla on:

   • Vahvempi ja parempi yhteys kehoosi ja omaan feminiiniseen seksuaalisuuteesi
   • Tiedät vahvemmin omat tarpeesi ja rajasi - tiedät milloin sanoa EI.
   • Osaat nauttia aistillisuudesta ja seksuaalisuudesta uudella tavalla 
   • Elämässäsi on enemmän nautintoa
   • Seksuaalisuus on sinulle PALJON luontevampaa!

Tämä on transformatiivinen valmennus, joka sopii sinulle joka olet tehnyt itsesi kanssa jo jonkin verran itsetuntemustyötä ja terapeuttista työtä. Olet tehnyt myös ainakin jonkin verran kehollista tunnetyöskentelyä. Olet vahvistunut omassa voimassasi monella muulla elämän osa-alueella, mutta epäilet, että seksuaalisuudessa on vielä jotain työstettävää. Olet nyt valmis tai halukas kohtaamaan itseäsi syvemmältä, kuin ennen.

Valmennuksessa kuljemme kahta polkua: puhdistumisen polkua sekä nautinnon polkua. Puhdistumisen polku käsittää menneisyyden puhdistamista ja mahdollista varjotyötä. Nautinnon polku on se, jossa vahvistamme luonnollista seksuaalisuuttamme ja aktivoimme feminiinistä seksuaalivoimaamme eri tavoin.

Se, miten pääset eteenpäin tai kuljet luonnollisen nautintosi heräämistä ja sitä kautta orgastisuutta kohti, riippuu paljon omasta sitoutumisestasi prosessiin. Näemme livenä online:ssa kerran kahdessa viikossa ja Telegram ryhmä on koko ajan käynnissä. Kurssin ajan käyt materiaaleja omatoimisesti läpi sekä teet harjoituksia.

Valmennus voi aiheuttaa muutoksia omassa elämäntilanteessasi ja parisuhteessasi ja tiedostat tämän lähtiessäsi kurssille!

Mikä Yoni-kivi?

Kurssilla voit halutessasi käyttää yoni-kiveä, joka on yoniin (vaginaan) asetettava kivi, joka tukee yhteytesi vahvistumista omaan seksuaalivoimaasi. Kivi tukee energeettisen, emotionaalisen ja sensitiivisen yhteyden luomisessa seksuaalisuuteesi, ehkäisee erilaisia vaivoja sekä tukee lantionpohjasi vahvistumisessa.

Kurssiin ja harjoituksiin voi kuitenkin osallistua ilman yoni-kiveä, voit tehdä harjoitukset myös hyvin ilman sitä. Osa naisista tarvitsee hyvin lempeää ja hidasta alkua yoni-kiven kanssa, tätä matkaa ei voi eikä pidä suorittaa. Kiven kanssa tarvitsee harjoitella usein jonkin aikaa, että se alkaa tuottamaan tuloksia.

Voit hankkia yoni-kiven myöhemminkin, koska harjoitukset jäävät sinulle kurssin jälkeen. Liittyessäsi mukaan kurssille, saat minulta ohjeet ja suositukset yoni-kiven tilaamisessa! (Kivi ei kuulu kurssin hintaan). 

Merkittävintä kurssilla oli oman ääneni esiin tuominen ja asioiden jakaminen ryhmässä sekä ennen kaikkea ihan ensimmäinen g-piste orgasmi koko elämäni aikana ja ihan itse sain sen aikaan!!!!

Kurssi antoi todella paljon ajatuksia itsestäni ja omasta seksuaalisuudestani. Se vahvisti omaa näkemystäni siitä, että saan olla juuri niin seksuaalinen kuin olen, vaikka minun on annettu ymmärtää jotain muuta. 

Koen olevani vapautuneempi suhteessa omaan kehooni ja yoniini. yonini ei ole enää vain salainen sopukka vaan osa minua. Tulen varmasti mietiskelemään näitä asioita kurssin päättymisen jälkeen ja harjoitukset pidän takuulla loppuelämäni. - Anne

Olen Heidi Emilia, valmentajasi Orgastinen nainen- kurssilla. Olen ollut elämässäni pitkään hukassa seksuaalisuuteni kanssa, enkä osannut nauttia siitä tasolla, jonka tiesin sisälläni olevan mahdollista. Esikoislapseni myötä koin traumaattisen synnytyksen, joka rikkoi minut, kehoni ja seksuaalisuuteni pitkäksi aikaa. 

Myöhemmin sydämeni hajosi palasiksi avioeron myötä ja kehostani nousi kohdattavaksi tunteita, jotka olin painanut elämässäni sivuun suorittaessani aiemmin elämää. hyläten kehoni, tunteeni ja todellisen yhteyden itseeni ja luonnolliseen seksuaalisuuteeni. Sain tässä prosessissa todella ymmärtää, mitä varjotyö on ja lopulta koulutukseni myötä löysin oikean tavan käsitellä ja vapauttaa syviä tunteita ei vain mielen vaan kehon tasolla. 

Tunnetyön ohella (puhdistamisen polku) aloin löytämään ihan uuden seksuaalivoiman ja nautinnon itsestäni! Tajusin, että olin aiemmin ulkoistanut seksuaalivoimani kumppaneilleni ja nyt on viimeistäänkin aika löytää feminiininen tapa nauttia!

Toimin nyt oppaanasi ja tukenasi säkenöivään, elävään ja aitoon seksuaalisuuteesi, parempaan yhteyteen itsesi, kehosi ja yonisi kanssa sekä luonnollisen, orgastisen nautinnon kanssa, joka on sinun synnyinoikeutesi. En väitä, että tämä matka on nopea tai helppo, mutta sille sitoutuminen vie sinua kohti ekstaattisia, intiimejä ihmissuhteita sekä parisuhdetta, jonka sydämessäsi tiedät olevan mahdollinen! 

Omalla matkallani merkittävää on ollut myös vuosien ajan naisten kohtaaminen syvemmältä piirityössä ja piirityön levittäminen Suomessa on ollut suuri kunnia!

Lue lisää tarinaani tästä

KURSSIN AIKATAULU

Kurssi sisältää ajalla 28.8.-26.11.2023 itsenäisesti läpikäytävät viikoittaiset osiot ja harjoitukset kurssialustassa sekä  joka toinen viikko maanantai-iltaisin klo 19 1,5h (alkaen 28.8.) kestävän livepuhelun zoomissa, jossa jaamme kokemuksiamme, tulemme nähdyksi ja teemme yhdessä harjoituksia. Puhelusta saa tallenteen jälkikäteen. Saat kurssin ajan myös yksilöllistä tukea valmentajalta sekä pääsyn yhteiseen ryhmään muiden kanssa! 

TÄHÄN VALMENNUKSEEN PÄÄSEE VAIN RAJALLINEN MÄÄRÄ NAISIA! 

Valmennuksen hinta

kerralla

567€

sis. alv 24%

3 kuukauden ajan

199€/kk

sis. alv 24%

Laita viestiä tämän lomakkeen kautta, jos kiinnostuit kurssista ja kerro myös, minkä maksutavan valitset!

Omatoimisesti läpikäytävä online-valmennus Ilman ryhmää ja valmentajan tukea

287 €

sis.alv 24%

Yoni-kivi on yksinkertaisesti vahvistanut yhteyttäni yoniini. Tunnen vahvemmin nautintoa ja hermostoni on selvästi positiivisella tavalla herkempi. Yoni-kiven käyttö on osoittautunut paremmaksi vaihtoehdoksi kuin mikään vibraattorin käyttö. Vanha tapani käyttää vibraattoria tyydytti suorittajapuoltani, ei sieluani. Silloin oma keho sulkeutui, koska vaadin siltä liikaa, ja nautinto jäi pinnalliseksi. Harjoituksissa jossa edetään lempeästi Yoni-kiveä käyttäen kehoni uskaltautuu rentoutumaan, josta seuraa monitasoisempaa nautintoa. Olen iloinen että olen löytänyt uusia avaimia seksuaalisuuteen, sillä kyseessä on loppuelämäni tärkein tutkimusretki. Tiedän että jonain päivänä nämä opit tulevat luonnollisesti käyttöön (tulevan) puolison kanssa, enkä uskalla ajatella miten tajunnan räjäyttävä kokemus siitä tulee, kun ymmärrys omasta seksuaalisuudesta on vahvistunut tälle tasolle. - Laura

Kurssi on ollut todella käänteentekevä monella tapaa omalla matkallani. Olen päässyt käsittelemään tosi syvällä olleita vanhoja tunteita, joiden olemassaoloa en ole välttämättä edes tiedostanut.

Matka itseeni on syventynyt ja vahvistunut. Suhteeni yoniini ja seksuaalisuuteeni on ehdottomasti muuttunut! Olen ymmärtänyt, että minulla on lupa sanoa ei ja vetää omat rajani. Voin sallia itselleni nautinnon. Ja minulla on lupa koskettaa omaa kehoani. Olen ollut hyvin lukossa seksuaalisuuteni suhteen ja siihen on liittynyt paljon ulkopuolelta tullutta kontrollia ja uskomuksia, häpeää. Nyt se on alkanut muuttua ja vapautua. Työtä on tehtävänä, mutta se palkitsee.

Kiitos Heidi todella paljon kurssista! Luomasi turvallinen tila mahdollisti oman avautumisen syvemmin itseeni ja omiin kipukohtiini. Rauhallinen ja kannustava läsnäolosi antoi luvan jakaa ja tulla näkyväksi ryhmässä. Tämä työ mitä teet on niin tärkeää! Naisten kokoontuminen yhteen on valtavan voimakasta ja puhdistavaa. - Satu

Minulle kurssi oli todella monipuolinen tietopläjäys ja avasi naiseudesta, seksuaalisuudesta ja nautinnosta kaikkea syvemmin, mitä en ollut osannut ollenkaan ajatellakaan. Minusta on aivan mahtavaa että viimein minulla on taito purkaa traumoja, kiitos sinun ohjattujen äänitteiden ja aina sieltä nousee jotain sellaista mitä ei osaa etukäteen odottakkaan. Suosittelen todella jokaiselle naiselle ihan mihin elämäntilanteeseen vain. En voi olla kuin kiitollinen sinulle Heidi että olet tällaisen kurssin luonut. Aivan mahtavaa että olen saanut alkaa huomaamaan, mitä syvempi nautinto on ja tämä on vasta alkua. - Nainen

Kiitos Heidi! Olet loistava ohjaaja ja oli antoisaa olla mukana kurssillasi. Videosi ovat selkeitä ja niissä on paljon tietoa ja tärkeitä ajatuksia. Uskalsin kurssilla olla oma itseni ja uskalsin jakaa kaiken, mitä halusin. Live-puhelut täydensivät kurssia todella hyvin ja olivat mielestäni tärkeä osa kurssia. Oli hyvä, että oli vapaata keskustelua sekä yhdessä tehtäviä harjoituksia. Koen, että yoni-kivi oli tärkeä osa harjoituksia. Kurssi oli kokonaisuutena hieno kokemus! Kurssi oli matka itseen, omiin traumoihin ja omaan seksuaalisuuteen. Pääsin eteenpäin ja kasvoin ihmisenä. Sain työkaluja jatkoa varten. Kiitos! - H-M

Tämä kurssi on ollut todella tarpeellinen, monia asioita avaava kurssi minulle! Tämä oli upea startti elämänkestävälle matkalle. Yoni-kivellä on ollut selvästi ihana vaikutus jo nyt, vaikka tiedän, että vasta alussa olen tällä matkalla. - Ruusu

Kurssi oli erittäin antoisa! Paljon laajasti asiaa, mutta myös tarpeeksi yksityiskohtaista, helposti käytäntöön sovellettavaa erilaisin keinoin. Merkittävintä kohdallani oli ymmärrys omista ohjelmoinneista seksuaalisuuden suhteen ja nyt kun ne tiedostaa niin niitä voi alkaa tietoisesti muuttamaan. Yoni-kivi on luonut yhteyttä kehoon ja seksuaalisuuteen. - Pauliina

Tämä kurssi oli vastaus siihen, mitä olen sisimmässä miettinyt ja mihin olen kokenut myöskin kaipuuta. Että sellainen syvä yhteys itsen ja kumppanin kanssa on mahdollista, yhteys ja kokemus, jossa koko universumi on mukana, energioiden yhdistymistä. Merkittävintä itselleni oli yhteyden löytyminen omaan kehoon ja luottamuksen lisääntyminen omaan kehoon. Se kyllä tietää miten toimia. Kiitos Heidi kurssista! Se vei minut hyvin avaavalle, joskin kipeällekin matkalle. Silti en olisi missään muualla kuin tässä nyt. - Tanja